Image Hosted by ImageShack.us

KEJAYAAN & PROFAIL PROSTAR JEMPOL

SENARAI JAWATANKUASA KELAB PROSTAR DAERAH JEMPOL BAGI TAHUN 2008/2010PENGERUSI KELAB PROSTAR :
En. Kamarul Zaman Daniel
NAIB PENGERUSI :
En. Mohd Haidil Bin Mohammad
SETIAUSAHA :
Puan Fanita Binti Mohamad Nafiah
BENDAHARI
:
Cik Norfaezah Binti Mohd YunusAHLI JAWATANKUASA BIASA KELAB PROSTAR JEMPOLCik Noraini Bt Ismail / En. Amir Zulhairi Md Yusof / En. Mohd Yusof Shahari


TIADA DALAM GAMBAR
Puan Siti Kartini Bt Abd Kadir
Cik Hasliza Bt Mat Isa


PEMERIKSA KIRA - KIRA
En. Mohd Zamri B ZainudinEn. Kamarulzaman Bin Adam


PENYELARAS PROSTAR DAERAH JEMPOL
En. Hasnor Hadi Asim ( Belum ada gambar )

KEJAYAAN - KEJAYAAN PROSTAR JEMPOL

PROSTAR JEMPOL telahpun memenangi pelbagai pertandingan dan penghargaan sama ada di Peringkat Negeri Sembilan mahupun Peringkat Kebangsaan. Walaubagai manapun pada tahun 2007 PROSTAR JEMPOL telahpun dapat mengharumkan PROSTAR Negeri Sembilan di peringkat Kebangsaan kerana salah seorang ahli PROSTAR JEMPOL telah diiktiraf sebagai AHLI SUKARELAWAN PROSTAR TERBAIK 2007 di Peringkat Kebangsaan Malaysia. Diantara kejayaan yang pernah PROSTAR JEMPOL perolehi adalah :

PERINGKAT NEGERI :
Semasa Konvensyen PROSTAR NEGERI SEMBILAN 2007 pada 13hb Mei 2007 di Pusat Akidah Jelebu di antaranya ialah :1 ) Laman web ini www.kelabprostarjempol.blogspot.com telah mendapat tempat ke dua dalam pertandingan Kategori ' Inovasi Bahan Pendidikan Kesihatan PROSTAR 2007"


2) En. Kamarul Zaman Daniel Penyelaras Kelab PROSTAR Jempol telah dipilih sebagai Penyelaras Terbaik PROSTAR 2007 Peringkat Negeri Sembilan.


3) En. Amir Zulhairi Md Yusof telah dianugerahkan sebagai Sukarelawan PROSTAR Terbaik NS 2007


PERINGKAT KEBANGSAAN :

Semasa Konvensyen dan Kolokium PROSTAR 2007 di UPM Bangi Selangor pada 11hb Jun 2007 En. Amir Zulhairi Bin Mohd Yusof ahli PROSTAR JEMPOL telah memenangi anugerah " Sukarelawan PROSTAR Terbaik 2007 Peringkat Kebangsaan "

p